Workspace Design Show Amsterdam

We brengen de community van kantoorinrichters in de Benelux samen

11 – 12 Oktober 2023 - RAI, Amsterdam

0 +
Bezoekers
0 +
Producten
0 +
Sprekers
0 +
Panelsessies
Play

Hoe ziet de toekomst van kantoren eruit?

De Workspace Design Show brengt kantoorinrichters uit de hele Benelux bij elkaar om op 11 en 12 oktober 2023 in de RAI Amsterdam samen de toekomst van de werkplek te verkennen.

De toekomst is nu meer dan ooit gebaseerd op samenzijn, samenwerking en een gevoel van verbondenheid. Werkruimtes moeten omgevingen creëren waarin creativiteit en innovatie gestimuleerd worden en tegelijkertijd wendbaar zijn vanwege de flexibele werkmodellen waar medewerkers behoefte aan hebben.

Neem deel aan het toonaangevende evenement voor kantoorinrichting en -ontwerp in Nederland en breid uw netwerk uit, ontdek nieuwe inzichten en zie hoe de nieuwste producten kantoren transformeren.

Dit zijn de sprekers

Woon het Workspace Design Talks & Occupiers Forum bij

Meer dan 24 paneldiscussies over twee krachtige conferenties, van meer dan 90 sprekers, die hun inzichten over de nieuwste trends op het gebied van werkplekontwerp en werkplekstrategie zullen delen.

Workspace Design Talks brengt de meest inspirerende en creatieve leiders van de commerciële interieurontwerpindustrie bijeen om de toekomst van het ontwerp van werkruimtes te bespreken en te bespreken. Werkplekstatistieken laten zien dat steeds meer bedrijven werkomgevingen willen ontwikkelen die beter geschikt zijn voor een divers personeelsbestand van meerdere generaties. Het is nu belangrijker dan ooit om werkplekken voor mensen te ontwerpen.

Ervaar een boeiende reeks paneldiscussies met inzichtelijke perspectieven van eindgebruikers en gebruikers, individuen die een cruciale rol in de industrie spelen. Krijg waardevolle inzichten in hoe gebruikers de toekomst van het ontwerp van werkruimtes vormgeven en uitzonderlijke werkplekken creëren waar werknemers echt naar verlangen.

Workspace Design Show London

De Workspace Design Show vindt ook plaats in het Business Design Centre in Londen. De datums van dit evenement zijn 27 en 28 februari 2024. Tijdens de editie in Londen worden nieuwe thema’s, trends en interactieve kantoorinrichtingen onthuld van meer dan 80 exposerende merken en ontwerpers.

Ontdek nieuwe concepten op het gebied van kantoormeubilair, technologie, verlichting, oppervlakten en nog veel meer. Luister naar opinieleiders en disruptors op de werkvloer. Dit is de enige beurs in het Verenigd Koninkrijk die uitsluitend is gewijd aan het vakgebied kantoorinrichting.

Ontdek innovators tijdens de Workspace Design Show

Waar creativiteit, functionaliteit en productiviteit samenkomen om de toekomst van werkomgevingen vorm te geven. Dit dynamische evenement brengt een aantal zorgvuldig geselecteerde toonaangevende bedrijven bij elkaar die een revolutie hebben ontketend op het gebied van kantoorinrichting. Elke deelnemer zet zich in om van traditionele kantoren levendige, flexibele, inspirerende ruimtes te maken die medewerkers laten gedijen en samenwerking stimuleren.

Bekijk de deelnemende bedrijven en laat u inspireren door hun innovatieve producten, visionaire concepten en vooruitstrevende oplossingen.

Een voorproefje van wat u kunt verwachten