Workspace Design Show Amsterdam

WAAROM BEZOEKEN

We creëren de werkervaring van de toekomst

Workspace Design Show faciliteert hoogwaardige verbindingen en hoogwaardige interieuroplossingen voor de werkplek. Ontdek nieuwe producten en oplossingen van toonaangevende fabrikanten en leveranciers, leer over de best practices op het gebied van werkplekontwerp en kom in contact met gelijkgestemde individuen. Hier zijn enkele redenen waarom u aanwezig moet zijn:

 • Luister naar inzichten van inspirerende sprekers over de toekomst van werkplekstrategie en -ontwerp tijdens de Workspace Design Talks
 • Begrijp waar eindgebruikers naar op zoek zijn om hun werkplekervaring te transformeren op het Occupiers Forum
 • Maak deel uit van discussies over best practices op het gebied van duurzaam ontwerpen
 • Netwerk met architecten, interieurontwerpers, ontwikkelaars, eindgebruikers, coworkingbedrijven, inbouwbedrijven, ontwikkelaars
 • Ontspan en praat bij met oude en nieuwe vrienden onder het genot van een biertje, cocktail of prosecco en wat hapjes bij de Workspace Design Party-borrelreceptie
 • Ontdek de nieuwste productinnovaties op het gebied van meubels, verlichting, akoestiek en oppervlakken die werkplekken transformeren
 • Laat u inspireren door ervaringsverhalen van enkele van de meest creatieve ontwerpgeesten van de Benelux

Workspace Design Talks

Tijdens de Workspace Design Talks kunt u luisteren naar de inspirerendste en creatiefste leiders in het vak, die de toekomst van kantoorinrichting bespreken. Uit kantoorstatistieken blijkt dat steeds meer bedrijven hun werkruimtes beter willen inrichten voor een gevarieerd personeelsbestand dat uit meerdere generaties bestaat. Het is nu belangrijker dan ooit om werkruimtes voor mensen te ontwerpen.

Sprekers van de beste bedrijven in het vak zijn al bevestigd, waaronder Philips, Rabobank, JustEat, ING, EY, Miro, MVRDV, UNStudio, MVSA Architects, CBRE, Hollandse Nieuwe, Fokkema & Partners, Cushman & Wakefield, Powerhouse Company en D/DOCK. Tijdens dit tweedaagse congres onthullen kantoorspecialisten en mensen uit de creatieve sector inzichten en belangrijke leerpunten die helpen om de kantoren van morgen in te richten.

Het Occupiers Forum

Woon een interessante reeks paneldiscussies bij met nuttige perspectieven van eindgebruikers, personen die een belangrijke rol spelen in het vak. Doe waardevolle inzichten op over hoe eindgebruikers de toekomst van kantoorinrichting vormgeven en uitstekende werkruimtes creëren die echt gewild zijn bij medewerkers.
Verdiep u in een reeks boeiende onderwerpen die door onze gewaardeerde panelleden worden besproken, waaronder:

 • Het stimuleren van een sterk saamhorigheidsgevoel op kantoor.
 • Samenwerken om CO2-neutraal te worden.
 • Technieken uit consumentenervaringen toepassen om de ervaring van medewerkers op het werk te verbeteren.
 • Gevarieerde teams integreren om kantoorstrategieën effectief op elkaar af te stemmen.
 • Omgaan met verandering en verandering op de werkvloer managen.
 • Het welzijn van medewerkers voorop zetten en inclusiviteit stimuleren.
 • Een cultuur creëren die medewerkers betrokken maakt en de productiviteit verhoogt in een hybride werkomgeving.
 • Aantrekkelijke werkruimtes ontwerpen die gewilde werkplekken zijn voor medewerkers.

Maak onderdeel uit van deze informatieve gesprekken en doe waardevolle inspiratie en inzichten op van deskundige vakgenoten die vooroplopen bij het herdefiniëren van de toekomst van werkruimtes.

Maak kennis met de deelnemende bedrijven

Wie woont de Workspace Design Show bij?

De Workspace Design Show trekt een gevarieerde groep professionals aan die geïnteresseerd zijn in kantoorinrichting, waaronder architecten, interieurontwerpers, facilitymanagers, kantoorstrategen, consultants, eindgebruikers en nog veel meer. De aanwezigen variëren van zeer ervaren vakgenoten tot jonge professionals die waardevolle inzichten en kennis willen opdoen over de laatste trends en innovaties op het gebied van kantoorinrichting.

De beurs is een uitstekende plek voor wie wil netwerken, wil leren van ervaren professionals en nieuwe producten en technologieën wil ontdekken die hun projecten kunnen verbeteren en betere, productievere werkomgevingen kunnen creëren. Dit is een zakelijke evenement dat alleen toegankelijk is voor vakgenoten.

Doe waardevolle inzichten op van ervaren professionals in het vakgebied kantoorinrichting.

Netwerk met andere professionals in het vak om relaties op te bouwen en nieuwe mogelijkheden te verkennen.

Bekijk de nieuwste producten, technologieën en ontwerpoplossingen op het gebied van kantoorinrichting.

FAQ's van bezoekers

1. Wanneer is de Workspace Design Show?
11 – 12 Oktober 2023

2. Wat zijn de start- en eindtijden?
De tijden zijn op beide dagen van 9.30 tot 17.30 uur. Op de eerste beursdag is er van 17.30 tot 19.00 uur een netwerkborrel.

3. Waar is de Workspace Design Show?
RAI Amsterdam, Europaplein 24, 1078 GZ Amsterdam, Nederland – openen in Google Maps.

4. Is er een vergoeding voor bezoekers?
Nee, de Workspace Design Show is geheel gratis te bezoeken voor alle vakbezoekers. Schrijf u hier in voor een gratis bezoekerspas. Als u lid bent van de pers en geïnteresseerd bent om de show te verslaan en bij te wonen, neem dan contact op met press@workspaceshow.co.uk om het perspakket en uw badge te ontvangen.

Als u nog vragen hebt over Workspace Design Show, neem dan contact met ons op.

Woon de Workspace Design Show bij

Ontdek de allernieuwste trends en baanbrekende concepten die de toekomst van het ontwerpen van werkruimtes bepalen. Registreer nu voor een gratis bezoekerspas en woon de Workspace Design Show bij van 11 – 12 Oktober 2023 in de RAI Amsterdam.